Cardiologie verpleegkundige m/v

Standplaats:
Utrecht
Startdatum:
22.01.2018
Einddatum:
31.03.2018
Uren per week:
36

Profiel
Je bent in het bezit van een MBO-V of HBO-V diploma, liefst met telemetrie-opleiding; kennis en/of scholing binnen de cardiologie heeft een pre. Je voelt je thuis in een innovatief en assertief team en vindt openheid en een prettige samenwerking belangrijk. Als verpleegkundige op onze afdeling ben je in staat om het behandel- en verpleegproces te overzien en te coördineren. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de professionele ontwikkelingen, gericht op het verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van de patiëntenzorg. Heb je minimaal een half jaar ervaring in een academisch ziekenhuis of minimaal 1 jaar ervaring in een perifeer ziekenhuis als gediplomeerd verpleegkundige, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Functie
De Cardiologie afdeling heeft de mogelijkheid om 28 patiënten op te nemen. Deze patiënten liggen klinisch of worden gepland electief opgenomen voor o.a. ICD implantatie, ablatie, screening harttransplantatie, algemene cardiologische interventies, ter revalidatie na een infarct, bij verdenking cardiomyopathie, hartfalen, na reanimaties of steunhart patiënten ter behandeling van ernstig hartfalen. Patiënttevredenheid, kwaliteit van zorg, omgang met acute, veranderende situaties en een flexibele werkhouding staan bij ons hoog in het vaandel. Om kwaliteit te behouden en te verbeteren is investeren in cardiologische ontwikkelingen, opleiding en scholing één van de prioriteiten in ons beleid. Binnen de afdeling wordt functiedifferentiatie toegepast.

 

Als verpleegkundige speel je een actieve rol in professionele ontwikkelingen, gericht op het verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van de patiëntenzorg. Je levert een bijdrage aan hoogwaardige zorg door veel aandacht te besteden aan innovatieve ontwikkelingen in het beroep. Voorbeelden hiervan zijn: werkgroep verpleegkundig onderzoek, verpleegkundig ICD - spreekuur en verpleegkundige participatie in de nazorggroep voor infarctpatiënten. Als noodzakelijke voorwaarde voor goede zorg zien wij een prettige, op respect gebaseerde omgang met elkaar, de artsen en de patiënten.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten