Operatieassistent KNO/Neuro - september 2018

Standplaats:
Utrecht
Startdatum:
01.09.2018
Einddatum:
31.03.2019
Uren per week:
36

Jij weet wat het werken als operatieassistent inhoudt, dat hoeven wij jou niet te vertellen. Wat bijzonder en speciaal is aan het werken in het specialisme KNO-, neuro- en kaakchirurgie, dát wel. Jouw toekomstige collega’s vertellen graag waarom zij gekozen hebben voor dit specialisme en het werken in dit team bij het UMC Utrecht.

Afdeling

Kies jij voor ons team en specialismen, dan kies jij voor uitdagende en bijzondere ingrepen. Uniek voor onze OK is dat bij de neurochirurgie bypass operaties en geheel wakkere resecties plaatsvinden. Verder komen alle andere facetten van de neurochirurgie voor zoals grote rugoperaties in samenwerking met orthopedie, hypofyse ingrepen, epilepsie chirurgie, vasculaire ingrepen en natuurlijk de oncologische ingrepen. Wat het interessant maakt is dat je bij deze ingrepen werkt van grof naar microniveau en weer terug. Bij de KNO vinden er grote oncologische resecties plaats in samenwerking met de kaakchirurgie. Tevens doen wij uitgebreide sinus frontalis operaties. Bij de kaakchirurgie ligt de nadruk op de implantalogie, grote oncologische resecties en ingrepen waarbij veel gewerkt wordt met osteosynthese materiaal. Kortom: veel academisch hoog complexe ingrepen waarvoor jouw inzet en deskundigheid wordt gevraagd. Naast het werk als operatieassistent op de OK zelf, word jij ook één dag in de week ingezet als buitenomloop met een coördinerende rol. Jij zorgt die dag dat de OK-programma’s binnen jouw team soepel en efficiënt verlopen. Je hebt daarbij nauw contact met de collega’s in andere teams. Dit alles maakt dat ons, en straks ook jouw werk, interessant en gevarieerd is. Daarbij zijn wij een hecht en collegiaal team van dertig personen van alle leeftijden. Wij zien uit naar jouw komst!

Profiel

Jij deelt de interesse voor onze specialismen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. Daarnaast ben je goed in regelen en organiseren. En jij denkt graag mee in verbeteringen en vernieuwing. Dat je in het bezit bent van het CZO-diploma Operatieassistent spreekt voor zich. Ook gediplomeerden HBO-VT of HBO-MH met stage- en/of werkervaring als operatieassistent zijn welkom om te reageren. Weinig of veel ervaring, jij wordt ingezet op jouw kwaliteiten. En natuurlijk hebben wij een goed inwerkprogramma voor jou klaarliggen. Je start met het volgen van de academische module zodat je snel ingewerkt bent op academisch hoog complexe zorg.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten