Sedatie Anesthesie Medewerker - oktober 2018

Standplaats:
Utrecht
Startdatum:
01.10.2018
Einddatum:
30.04.2019
Uren per week:
36

Ben jij opgeleid tot sedatie praktijk specialist en wil jij jezelf en bovenal het vak verder vernieuwen en ontwikkelen, dan is dit jouw baan! 
In deze zeer afwisselende functie van sedatie praktijk specialist, waarbij je voor ongeveer 50 procent ook als anesthesiemedewerker op ons OK-complex werkt, ben je verantwoordelijk voor de totale sedatie zorgketen. Als sedatie praktijk specialist word je op verschillende buitengebieden in het UMC Utrecht ingezet. Dit betekent dat je zowel volwassenen als kinderen tot je patiënten kunt rekenen. Voor deze patiënt ben jij de ingang in het behandeltraject met betrekking tot de procedurele sedatie en analgesie (PSA).  Op prettige wijze beoordeel je zelfstandig de fysieke conditie van de patiënt en classificeer je de patiënt. In afstemming met de behandelaar bewaak je zelfstandig de vitale functies en ben je eindverantwoordelijk voor de PSA inclusief ontslag en nazorg op anesthesiologisch gebied. 
 
Je bent als geen ander in staat om soepel en met zelfvertrouwen om te gaan met acute situaties en veranderingen. Hierbij staat de zorg voor de patiënt voorop en schakel je op een prettige wijze met de behandelaar.
 
Wat deze functie echt bijzonder maakt is het werken met beeldgestuurde Hifu-technieken, radiotherapeutische behandelingen en gecombineerde behandelingen (van laag tot hoog complex) waarbij je jouw kennis en ervaring met techniek inzet. Jouw inbreng is essentieel voor (nieuw) onderzoek en je leidt graag nieuwe vakgenoten op.

Het sedatieteam beweegt zich hoofdzakelijk op afdelingen buiten het operatiekamercomplex zoals de MDL, HCK, Beeld, angiokamer, de prikkamer en bijzondere tandheelkunde. Jij komt te werken in het ‘sedatie dreamteam’ met nog veertien andere sedatie professionals en jullie zijn pas tevreden als de patiënt en behandelaar dit ook zijn!


Naast de buitengebieden werk je als anesthesiemedewerker ook op het OK-complex. Hierbij rouleer je over de twee operatiecentra: het UMC Utrecht OK-complex en het operatiecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten