Verpleegkundige

Standplaats:
Utrecht
Startdatum:
09.10.2017
Einddatum:
31.12.2017
Uren per week:
24

Verpleegkundige

Wij bieden
Een afwisselende verpleegkundige functie  op de Stralingsunit  waar flexibel gewerkt wordt in een klein, hecht team dat het welzijn van de patiënt centraal stelt.
 
Wij vragen
Je bent een enthousiaste en flexibele professional met een klantvriendelijke en collegiale werkhouding. Je kunt goed omgaan met de wisselende drukte op de afdeling. Je bent communicatief vaardig, je bent bereid te werken in alle diensten.
 
Het UMC Utrecht Cancer Center wil een internationaal leidend Academic Comprehensive Cancer Center zijn waar patiënten aantoonbaar de beste individuele zorg krijgen, practice changing onderzoek wordt verricht en kwalitatief hoogwaardige opleidingen worden aangeboden.
Mensen met kanker genezen en de kwaliteit van leven verbeteren indien genezing niet meer mogelijk is vormt de drijfveer van alle medewerkers van het UMC Utrecht Cancer Center. Met onze patiënten en onze externe samenwerkingspartners ontwikkelen wij vandaag de oncologiezorg van en voor morgen.

Afdelingsinformatie
Op de Stralingsunit Oncologie worden radioactieve behandelingen gegeven aan oncologische patiënten.  Dit gebeurt zowel in studie-verband als in geregistreerde behandelingen. Er wordt samengewerkt met het Prinses Maxima Centrum door het behandelen en verplegen van kinderen met een neuroblastoom.
 
Functie
Verpleegkundige zijn op de Stralingsunit bied je veeleisend en afwisselend werk bestaande uit curatieve – en palliatieve zorg aan patiënten in alle leeftijdscategorieën van jong tot oud. Verplegen van een patiëntencategorie waarbij radioactieve stoffen zijn toegediend en de patiëntencategorie waarbij inwendige radiotherapie wordt toegepast,  als mede de sociale begeleiding en het geven van uitgebreide informatie aan de patiënt en zijn familie behoort tot  je kerntaken.
Door het wisselende aantal opnames per week, is de inzet van het aantal verpleegkundigen per dienst ook wisselend. Dit maakt dat wij op zoek zijn naar verpleegkundigen die flexibel inzetbaar zijn. Op de stralingsunit wordt gewerkt in alle diensten van maandag tot en met vrijdag
 
Doelgroep-eisen
Je bent in het bezit van een MBO-V of HBO-V diploma. Je voelt je thuis in een innovatief en assertief team en vindt openheid en een prettige samenwerking belangrijk. Als verpleegkundige op onze afdeling ben je in staat om het behandel -en verpleegproces te overzien en te coördineren, in samenwerking met de artsen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de professionele ontwikkelingen, gericht op het verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van de patiëntenzorg.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten